Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
Akce! Úvěry pro každého, bez pr. příjmů, ručení i ručitele. Registr nás nezajímá, dále bankovní i nebankovní úvěry, půjčky na auta, hypotéky, zn. jižní Čechy.
Chcete lépe poznat sami sebe? Provedu grafologický rozbor vašeho rukopisu.
Peníze proti zástavě nemovitosti, až do 100 % její tržní hodnoty, bez prokazování příjmů, do deseti dnů.
Rychlé hotovostní půjčky Snadné peníze každému, půjčky od 10. do 150. tisíc, bez ručení a ručitele, vyřízení zdarma, zaměstnanaci, důchodci, OSVČ i začínající, rychlé vyřízení
Směnka do 100000 Kč, bez prokazování příjmů, pro ženy na mateřské i pro lidi na podpoře, volejte.
Stavebni prace Provádíme kompletní stavební práce, zateplování, malířské a natěračské práce.
Výhodné sazby pro piviné ručení Platíte jistě a musíte povinné ručení? Chtěli by jste platit méně než platíte?! NEVÁHEJTE O OBRAŤTE SE IHNED NA NÁS! Pomůžeme Vám najít nejlevnější platbu za povinné ručení. Zašlete sms ve tvaru: jméno; příjmení; město dle OP; typ vozidla; r. výr., a my Vám zavoláme! NEVÁHEJTE! PIŠTE SMS!
Chcete automobil a nemáte na něj? Stačí 4 roky spolupráce a 20400 Kč, ozvěte se a dozvíte se více.
DP - na PC, plnění obálek, křížkové vyšívání, výroba balíčků se známkama, medvídci, bižuterie, andělíčci, katalog zdarma za SMS s adresou.
Malířské a natěračské prace Provadíme stavební malířske a natěračslé práce bytových a nebytových prostor
Práce v Irsku, Anglii a severní Evropě.
Práci ve stavebnictví dláždění venkovních ploch kamenem nejedná se o zámkovou dlažbu. po zaučení možna dlouhodobá spolupráce na hpp. výdělek od 10 000kč - 20 000kč ubytování zajištěno. nevýhoda-práce venku, časté cestování
Firmě, která se zabývá vývozem komodit strojírenského charakteru do Ruska, Pribaltiky nebo Bulharska - nabízím konzultační služby zaměřené na komunikaci a korespondenci s potencionálními zákazníky v perfektní ruštině a bulharštině. Mám dlouholetou praxi v těchto teritoriích, mohu předložit reference z předchozího působení.
Práci, kde bych byl sám, nejlépe jako noční vrátný nebo odpolední úklid, 59 let, Praha 4, nabídněte.
Suché výčepní chlazení se dvěma kohouty, dvěma narážeči, cena 13000 Kč.
Maturita jinak! Pro zájemce z celé republiky Korespondenční studijní materiály a 4 soustředění ročně vás dovedou k maturitě. 4leté distanční studium obchodní akademie a velký výběr korespondenčních kurzů (podvojné účetnictví, anglický jazyk, kaligrafie, základy PC a další) Studijní katalog ZDARMA
Atlas - světový atlas map, unikátní, 237 map celého světa, 34x42, vojenské nakladatelství, původní stav, zelená vazba, 360 map stran, unikát, pro vědecké práce, dle nabídky.
P. O. Matthioli - Herbář vzácnou knihu - Petr Ondřej Matthioli - Herbář (jinak bylinář velmi užitečný). Bohatě ilustrovaná kniha o bylinách, jejich výskytu, užití. Vysoká estetická, výtvarná i literární hodnota. Rok vydání 1982. Velmi dobrý stav! 333 stran.
52/180, svobodný nekuřák, hledá touto cestou ženu, svobodnou, rodinného typu, do 40ti let, která by měla zájem o založení vlastní rodiny. Byt mám, RD, jen vážně, jižní Čechy.
Modrooký sympaťák s malým domečkem v ČB 37/182/80. Hledám starší ženu, která by mne chtěla rozmazlovat.
Pohledný fajn kluk, 30 let, hledá štíhlejší dívku z okolí Tábora, pro trvalý vztah.
Ženu k seznámení a k milostným schůzkám - hledám já, nekuřák, 53/174, z Prahy a okolí.
Hledám ochotného člověka. Potřebuji větší finanční "injekci" a proto hledám někoho, kdo je ochoten a má možnost pomoci mi v momentální, velmi vážné situaci. Většinu podmínek jsem ochotná akceptovat. Děkuji třeba jen za snahu
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Katalog stěhovacích firem
Staňte se součástí našeho týmu...
Extra levné zboží

Vyber si...
Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze