Planeta zvířat Internetový Inzert Horoskop 17.5.2012Nabídka práce
Pražský a Středočeský Inzert
Pražský a Středočeský Inzert č. 50 / 2006
ARCHIVNÍ VERZE

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
kurzy
730
nabídka

Maturita jinak! Pro zájemce z celé republiky Korespondenční studijní materiály a 4 soustředění ročně vás dovedou k maturitě. 4leté distanční studium obchodní akademie a velký výběr korespondenčních kurzů (podvojné účetnictví, anglický jazyk, kaligrafie, základy PC a další) Studijní katalog ZDARMA

odborná a naučná lit.
760
nabídka

Atlas - světový atlas map, unikátní, 237 map celého světa, 34x42, vojenské nakladatelství, původní stav, zelená vazba, 360 map stran, unikát, pro vědecké práce, dle nabídky.

P. O. Matthioli - Herbář vzácnou knihu - Petr Ondřej Matthioli - Herbář (jinak bylinář velmi užitečný). Bohatě ilustrovaná kniha o bylinách, jejich výskytu, užití. Vysoká estetická, výtvarná i literární hodnota. Rok vydání 1982. Velmi dobrý stav! 333 stran.

SEZNÁMENÍ
on - ona hledají
800
nabídka

52/180, svobodný nekuřák, hledá touto cestou ženu, svobodnou, rodinného typu, do 40ti let, která by měla zájem o založení vlastní rodiny. Byt mám, RD, jen vážně, jižní Čechy.

Modrooký sympaťák s malým domečkem v ČB 37/182/80. Hledám starší ženu, která by mne chtěla rozmazlovat.

Pohledný fajn kluk, 30 let, hledá štíhlejší dívku z okolí Tábora, pro trvalý vztah.

Ženu k seznámení a k milostným schůzkám - hledám já, nekuřák, 53/174, z Prahy a okolí.

poptávka

Hledám ochotného člověka. Potřebuji větší finanční "injekci" a proto hledám někoho, kdo je ochoten a má možnost pomoci mi v momentální, velmi vážné situaci. Většinu podmínek jsem ochotná akceptovat. Děkuji třeba jen za snahu

Pohledná vdova 62/165, blondýna plnoštíhlé postavy, by ráda poznala prima přítele, nekuřáka, domácího kutila, pro pěkné společné stáří. Praha-východ a okolí.

diskrétní harmonie
820
nabídka

40ti letá zachovalá paní hledá solventního veselého pána, věk 50-70 let, k občasným schůzkám u mne doma, zn. Ústí nad Labem.

Dana 29 let. Denní privát v Příbrami - služby pro pány za přijatelné ceny. Denně od 9 do 20 hod., diskrétnost, zdraví.

Přijeďte se odreagovat do Ústí nad Labem, k sympatické 39ti leté blondýnce na úrovni 165/55, prsa č. 2, která ví - jak vás uspokojit co nejlépe, preferuji zdraví a čistotu, diskrétnost. Půl hodiny 600 Kč, hodina 800 Kč, národnostní menšiny a SMS ne. Neváhejte a přijeďte, těším se, 9-19 hodin.

Solventní pane, máte chuť si zpříjemnit návštěvu Ústí nad Labem? Sympatická a příjemná 39ti letá blondýnka, 165/55, prsa č. 2, vás uvítá ve svém naprosto diskrétním soukromí. Zaručuji zdraví a čistotu, půl hodiny 600 Kč, hodina 800 Kč, národnostní menšiny a SMS ne, 9-19 hodin.

Solventní pane, máte chuť si zpříjemnit návštěvu v Ústí nad Labem? Sympatická a příjemná, 39ti letá blondýnka, 165/55, prsa č. 2, vás uvítá ve svém naprosto diskrétním soukromí. Zaručuji zdraví a čistotu, půl hodiny 600 Kč, hodina 800 Kč, národnostní menšiny a SMS ne, volejte, 9-19 hodin.

Super návštěva - vás zve atr. blond, 39/165/64, úroveň a diskrétnost 100 %.

poptávka

Jediný ve Strakonicích Ahoj menuju se Míša a přijmu dívky do klubu, začátečnicím poradím, klientela místní i zahraniční, ubyování zajištěno

přátelské dopisování
830
nabídka

Dívku k vážnému seznámení, je mi 35 let, jsem z Prahy, jsem svobodný, nekuřák, pište pouze SMS na uvedené telefonní číslo.

Fajn kluk, 30 let, hledá štíhlejší holku z okolí Tábora na trvalý vztah.

OSTATNÍ
zdravotní pomůcky
840
nabídka

Léčebný unikát Tesla Stimul 5, nositel zl. medaile vel. na léčení čínskou elektro-akupunkturou, s návodem, i zaučím na léčbu po celém těle, nikdy neselže, bez vedlejších účinků rychle aktivní, domácí použití, bez vydání a dopravy, nepoužité, mám rezervní, na 36 dg pro poč. rodinu, volejte.

různé - nelze zařadit
850
nabídka

Nová velká kamna na dřevo , vhodné do dílny. Rozměry topeniště: Výška: 80cm Výkon: 10 12 kW Šířka: 40cm Výhřevnost: 250 300 m3 Hloubka: 50cm Palivo: Dřevo Celkové rozměry: Výška: 102cm Šířka: 52cm Hloubka: 69cm Průměr kouřovodu - 150m Cena 6 000 Kč.

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Jsme jediná firma v tomto oboru nabízející franchisový koncept...

Extra levné zboží

Chceš zahnout?
Ty víš jak! My víme s kým! Najdi si svou bokovku podle regionu

Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze
Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2012 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE = internet + noviny a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.