Planeta zvířat Internetový Inzert Horoskop 17.5.2012Nabídka práce
Pražský a Středočeský Inzert
Pražský a Středočeský Inzert č. 50 / 2006
ARCHIVNÍ VERZE

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
SEZNÁMENÍ
on - ona hledají
800
nabídka

52/180, svobodný nekuřák, hledá touto cestou ženu, svobodnou, rodinného typu, do 40ti let, která by měla zájem o založení vlastní rodiny. Byt mám, RD, jen vážně, jižní Čechy.

Modrooký sympaťák s malým domečkem v ČB 37/182/80. Hledám starší ženu, která by mne chtěla rozmazlovat.

Pohledný fajn kluk, 30 let, hledá štíhlejší dívku z okolí Tábora, pro trvalý vztah.

Ženu k seznámení a k milostným schůzkám - hledám já, nekuřák, 53/174, z Prahy a okolí.

poptávka

Hledám ochotného člověka. Potřebuji větší finanční "injekci" a proto hledám někoho, kdo je ochoten a má možnost pomoci mi v momentální, velmi vážné situaci. Většinu podmínek jsem ochotná akceptovat. Děkuji třeba jen za snahu

Pohledná vdova 62/165, blondýna plnoštíhlé postavy, by ráda poznala prima přítele, nekuřáka, domácího kutila, pro pěkné společné stáří. Praha-východ a okolí.

diskrétní harmonie
820
nabídka

40ti letá zachovalá paní hledá solventního veselého pána, věk 50-70 let, k občasným schůzkám u mne doma, zn. Ústí nad Labem.

Dana 29 let. Denní privát v Příbrami - služby pro pány za přijatelné ceny. Denně od 9 do 20 hod., diskrétnost, zdraví.

Přijeďte se odreagovat do Ústí nad Labem, k sympatické 39ti leté blondýnce na úrovni 165/55, prsa č. 2, která ví - jak vás uspokojit co nejlépe, preferuji zdraví a čistotu, diskrétnost. Půl hodiny 600 Kč, hodina 800 Kč, národnostní menšiny a SMS ne. Neváhejte a přijeďte, těším se, 9-19 hodin.

Solventní pane, máte chuť si zpříjemnit návštěvu Ústí nad Labem? Sympatická a příjemná 39ti letá blondýnka, 165/55, prsa č. 2, vás uvítá ve svém naprosto diskrétním soukromí. Zaručuji zdraví a čistotu, půl hodiny 600 Kč, hodina 800 Kč, národnostní menšiny a SMS ne, 9-19 hodin.

Solventní pane, máte chuť si zpříjemnit návštěvu v Ústí nad Labem? Sympatická a příjemná, 39ti letá blondýnka, 165/55, prsa č. 2, vás uvítá ve svém naprosto diskrétním soukromí. Zaručuji zdraví a čistotu, půl hodiny 600 Kč, hodina 800 Kč, národnostní menšiny a SMS ne, volejte, 9-19 hodin.

Super návštěva - vás zve atr. blond, 39/165/64, úroveň a diskrétnost 100 %.

poptávka

Jediný ve Strakonicích Ahoj menuju se Míša a přijmu dívky do klubu, začátečnicím poradím, klientela místní i zahraniční, ubyování zajištěno

přátelské dopisování
830
nabídka

Dívku k vážnému seznámení, je mi 35 let, jsem z Prahy, jsem svobodný, nekuřák, pište pouze SMS na uvedené telefonní číslo.

Fajn kluk, 30 let, hledá štíhlejší holku z okolí Tábora na trvalý vztah.

OSTATNÍ
zdravotní pomůcky
840
nabídka

Léčebný unikát Tesla Stimul 5, nositel zl. medaile vel. na léčení čínskou elektro-akupunkturou, s návodem, i zaučím na léčbu po celém těle, nikdy neselže, bez vedlejších účinků rychle aktivní, domácí použití, bez vydání a dopravy, nepoužité, mám rezervní, na 36 dg pro poč. rodinu, volejte.

různé - nelze zařadit
850
nabídka

Nová velká kamna na dřevo , vhodné do dílny. Rozměry topeniště: Výška: 80cm Výkon: 10 12 kW Šířka: 40cm Výhřevnost: 250 300 m3 Hloubka: 50cm Palivo: Dřevo Celkové rozměry: Výška: 102cm Šířka: 52cm Hloubka: 69cm Průměr kouřovodu - 150m Cena 6 000 Kč.

Svět financí-Z
Peníze pro Vás - Vánoční akce Půjčky, úvěry, směnky, hypotéky, řešení exekucí, konsolidace půjček, financ. podnik. záměrů. 70 000, -vánoční půjčka, 500 000, -půjčka na cokoliv. Pro zaměstnané, nezaměstnáné, důchodce, podnikatele. Svět-Financí linka Zákaznického centra po-pá 8. 00 - 18. 00 ne 11-18

Plováky na rogalo Prodáme plováky na rogalo, nebo ultralajt. Cena dohodou. Zájemci pošleme foto.

Příjemné hubnutí! Mít krásné štíhlé tělo je snem každé ženy. Váš také? Jednoduše Vám poradíme, jak na to! Váš osobní poradce Vám bude radit a pomáhat, dokud nedosáhnete svého vysněného cíle. A věřte, že to nepotrvá dlouho. Povedeme Vás podle naší osvědčené, skutečně fungující metody! Váš cíl je i náš cíl!

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Začněte podnikat naplno již od prvního okamžiku...

Extra levné zboží

Chceš zahnout?
Ty víš jak! My víme s kým! Najdi si svou bokovku podle regionu

Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze
Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2012 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE = internet + noviny a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.